kiwaa2.jpg

En ollut koskaan kuullutkaan Kangoo Jumps hyppysaappaista,ennen kuin ystäväni tutustutti minut tähän lajiin.

Ensimmäisellä kerralla kun treffattiin,en voinut osallistua koska pohkeeni oli viikon krampannut...Kun katsoin Miriikkan,Lisan,Emilian,Jessican ja Sannan rääkkiä Veronican ohjauksessa,olin siitä vain tyytyväinen....:) Kyllä oli naiset loppu,puhki,poikki treenin jälkeen. Olin minäkin, perässä pysymisessä, katselemisesta ja kuvaamisesta ;)

Tähän väliin hieman tietoa aiheesta:

Kangoo Jumps hyppysaappaat,ovat iskunvaimennuskykyiset ja auttavat vähentämään tärähdyksen vaikutuksia jopa 80%.  Tämä keksintö luotiin tarjoamaan vaihtoehto ihmisille,jotka eivät kykene osallistumaan toimintaan,joka aiheuttaa  tärähdyksiä niveliin.

 

monot.jpg

 

Tässä muutamia positiivisia asioita:

- Vahvistaa käsien,jalkojen ja vatsan lihaksia sekä lonkkia samanaikaisesti.

-Polttaa rasvaa 800-1200 kaloria ohjelmasta riippuen

-Nopeuttaa toipumista tapaturmien ja leikkaushoitojen jälkeen

-Tehostaa sydämen ja hengityselimien toimintaa

-Polttaa rasvaa ja auttaa painonhallinnassa

-Kasvattaa hapenkulutusta 12-18%

-Parantaa ryhtiä

-ON TODELLA HAUSKAA JA SAA UUSIA YSTÄVIÄ <3  

 

kiwaa1.jpg

 

 

Romaniasta kotoisin oleva Veronica Deac on Suomen ensimmäinen Kangoo Jump ohjaaja.Hän toi lajin Suomeen tänä keväänä. Veronica on asunut myös Espanjassa jossa laji on erittäin suosittu. Tämä monitoimi nainen puhuu siis Romaniaa,espanjaa,englantia ja suomea..Mitä vielä :) Huippu tyyppi!!

kangoo2%20veronica.jpg

 

Toisella kerralla uskaltauduin jo mukaan.Koko viikon olin odottanut mitä tuleman pitää:).

Mukaani tulivat tyttäreni ja pikkusiskoni,olivat myös ensimmäisellä kerralla. Vanhoja tekijöitä siis jo :D

 

kangoo%20jumps%20kaks%20m%C3%A4%20imppe%

 

Kun sain hyppysaappaat jalkaani,olin aivan varma että kaadun. Hetken tasapainoiltuani ja kävellessäni,olin jo varma että lennän. Tasapainon löytää nopeasti....Jopa minä.                                                                                                         Ohjaaja Veronica Deac on aina yhtä iloinen,positiivinen ja...Rankka piiskuri,oikealla tavalla :)

Alkuverryttelyn jälkeen lähdimme juoksemaan Kupittaanpuistoon...Minä olin siinä vaiheessa JO LOPPU,alkuveryttelyn jälkeen! Koitin pysyä muiden perässä. Veronicaa en edes nähnyt enään missään :D Ensimmäinen pysähdys,"oih,ihanaa" käväisi mielessäni kunnes.....Jalka taakse,alas,ylös,alas.Vielä kahdeksan kertaa!!!! Mitäh? Ei meikäläisen jalka nouse enään,ainakaan liki kahden kilon möntti jalassa. Toinen jalka!!!  Sitten jalka sivulle ja ylös,alas.....Kuten arvasin,vielä kahdeksan. 

Pieni juoksupyrähdys ja penkillä vatsat ja allit...Juu juu,tiesin jo.KAHDEKSAN! Jaksoin neljä ja viimeiset kaksi aivan väkisin. Kappas kun yllätin itsenikin kuinka huonossa kunnossa olenkaan:(    

No,tästä ei ole suunta kuin ylöspäin !!!!!

mo.jpg

 

KOORDINAATIOHARJOITUKSIA: 

Siis pitääkö noiden yli hyppiä? Tietysti! Sivusuunnassa sekä yhdellä jalalla.Haarahyppely oli myös mukavaa... :)

 

kangoo2%20mukit.jpg 

 

Onnistuin!!!!

kangoo2%20m%C3%A4.jpg

 

IHANA,TAITAVA JESSICA <3

jessipomppii4.jpg

 

 

 

 

 

Sisko läpäisi radan hyvin <3.

Onneksi olivat lähellä koska meikäläinen sattui kaatumaan...Taisin innostua hieman liikaa. Noilla saappailla ei ole helppoa nousta ylös...Jos mulla nyt muutenkaan olis.

kangoo2%20emma%20ja%20vero.jpg

 

Hieman naruhyppelyä ja lopuksi aerobiciä musiikin tahdissa sekä venytykset. Meikäläiselläkin alkoi hengitys palailemaan.....Tunne on aivan mahtava kaiken jälkeen...Jäin sittenkin henkiin:). Ei vaan,loistofiilis ja haluaa mahdollisimman nopeasti uudelle tunnille.

 

VERONICA JA EMILIA

kangoojumps2%20%20vero%20opettaa.jpg

 

 

OLI KYLLÄ AIVAN MAHTAVAA!! JALATKIN SUOSTUIVAT JOSSAIN VAIHEESSA YHTEISPELIIN PÄÄN JA KÄSIEN KANSSA :D. SISKON KANSSA TODETTIIN ETTÄ TÄSTÄ TULEE MEILLE HARRASTUS. PUISTOSSA SE OLISI AIVAN LOISTAVAA MUTTA KUN SÄÄT EI ENÄÄN SALLI ,NIIN PITÄÄ SIIRTYÄ SISÄTILOIHIN.

kangoo2%20m%C3%A4%20ja%20emilia.jpg

 

MUCHAS GRACIAS VERONICA <3 <3. 

Katja ja Emilia